De succesformule achter onze producten

Achter elke succesformule schuilt een geheim. FitForMe volgt altijd de laatste wetenschappelijke inzichten, goede ingrediënten en een ware passie voor gezondheid. Hieronder vertellen we er meer over.

Wetenschappelijke inzichten

In samenwerking met het Rijnstate Ziekenhuis in Arnhem worden wetenschappelijke studies uitgevoerd. Sinds 2017 zijn we ook gestart met internationaal onderzoek. Wij vinden de bevindingen erg belangrijk omdat wij onze producten continu blijven verbeteren.

Geproduceerd in Nederland

Om de hoogste kwaliteit te garanderen, worden al onze supplementen bij erkende bedrijven in Nederland geproduceerd. Deze bedrijven voldoen uiteraard aan alle wetgeving en hebben de bijbehorende kwaliteitscertificaten. En daar zijn we trots op!

Goede opneembaarheid

Er bestaat een groot kwaliteitsverschil in de diverse ingrediënten die voor voedingssupplementen worden gebruikt. Als wij onze FitForMe supplementen samenstellen, kiezen we altijd voor de variant die goed door het menselijk lichaam kan worden opgenomen.

Vrij van allergenen

Van een kwaliteitssupplement mag u verwachten dat het geen allergische reacties oproept. Daarom streven we ernaar allergenen uit onze supplementen te weren. Vrijwel alle FitForMe supplementen zijn vrij van lactose, gist, gluten en synthetische geur,- kleur en smaakstoffen.

Speciale verpakking

We verpakken bijna al onze tabletten en capsules bij voorkeur in speciale doordrukstrips, omdat deze zogenaamde blisterverpakkingen een goede bescherming bieden tegen invloed van zuurstof, vocht, licht en bacteriën. Wel zo hygiënisch. Waar we geen blisters gebruiken, bewaren we onze supplementen in handige en goed afsluitbare potten.

Zorgt u goed voor onze vitamines?

Als we onze supplementen naar u toesturen, zorgt u dan verder goed voor ze? Dus op een koel, donker en droog plekje en niet naast de magnetron of oven bewaren, de verpakking niet te vaak open doen en de pot na gebruik goed sluiten, de tabletten of capsules niet te lang voor gebruik uit de blister drukken, niet in de zon leggen. Zo blijven ze nog tot de uiterste houdbaarheidsdatum goed en gelukkig.