Ons verhaal

Wij geloven in het verbeteren van de kwaliteit van leven voor elk individu. Met FitForMe helpen wij mensen die een bariatrische ingreep ondergaan (maagverkleinende operatie) op weg naar een betere kwaliteit van leven. Dit doen wij door wetenschappelijk onderbouwde voedingssuplementen te bieden die zijn afgestemd op de verschillende maagverkleinende operaties en hen te ondersteunen met de best mogelijke persoonlijke service.

Het bedrijf FitForMe in een notedop

Bekijk hier onze korte film.

Wetenschap zit in ons DNA

Onze producten worden samengesteld in samenwerking met onderzoekers en medische professionals wereldwijd. We ontwikkelen en verbeteren onze producten continu aan de hand van de laatste wetenschappelijke inzichten.

De wereld van obesitas

Obesitas, ook wel overgewicht genoemd in de volksmond, is een probleem waar steeds meer mensen tegenaan lopen en tot veel gezondheidsklachten kan leiden, zowel fysiek als psychisch. Morbide obesitas is een vorm waarbij mensen een BMI van 35 of hoger hebben. Dit wordt ziekelijk overgewicht genoemd.

Een manier om de effecten van deze ziekte tegen te gaan is het uitvoeren van een (vermagerings-) operatie. Deze operatie helpt deze mensen een aanzienlijke hoeveelheid overgewicht te verliezen. Hierdoor wordt de mogelijkheid gecreëerd om te gaan werken aan een gezondere levensstijl. Bij een gezonde levensstijl hoort gezond eten, voldoende vitamines en mineralen binnenkrijgen en met regelmaat bewegen. Voor mensen die een vermageringsoperatie ondergaan, is het vaak wenselijk (op advies van het medisch team) om de vitamines en mineralen aan te vullen met een supplement. De reden hiervan is dat de maag en darmen anders samenwerken na een vermageringsoperatie. Hierdoor neemt het lichaam niet altijd voldoende vitamines en mineralen op uit de voeding. Een tekort aan vitamines en mineralen kan leiden tot gezondheidsklachten.

FitForMe support deze mensen bij het verkrijgen van een gezonde levensstijl. FitForMe ontwikkelt en verkoopt multivitamines speciaal geschikt voor na een vermageringsoperatie. De samenstelling van de multivitamines zijn ontwikkeld volgens de laatste wetenschappelijke inzichten en volledig aangepast op de verschillende type vermageringsoperaties. Wij bieden naast de beste multivitamines persoonlijke service om onze klanten te ondersteunen in hun reis naar een gezond leven.

Onze belofte aan u, onze klant

Na de vermageringsoperatie is het belangrijk om uw dieet aan te vullen met op maat gemaakte multivitamines . U krijgt weinig voeding en daardoor mogelijk niet alle voedingstoffen binnen. Vanuit FitForMe kunnen we ervoor zorgen dat u wél aan uw dagelijkse hoeveelheid vitamines en mineralen komt.

U en uw gezondheid staan bij ons op nummer één. Daarom willen we u de allerbeste persoonlijke service geven en een product leveren dat u echt helpt.

FitForMe is uw grootste supporter en ondersteunt u om gezond te blijven. We kijken ernaar uit u te helpen op koers te blijven.

FitForMe is er voor ú.

Ons Team

Dagelijks staan onze enthousiaste diëtisten voor u klaar om u te helpen bij al uw vragen. Wij geloven in het verbeteren van de levenskwaliteit voor ieder individu. Bij FitForMe helpen wij u hierbij na een bariatrische ingreep. Dit doen wij door wetenschappelijk onderbouwde voedingssupplementen aan te bieden, die afgestemd zijn op de verschillende maagverkleinende operaties. Hiernaast ondersteunen wij u met de best mogelijke persoonlijke service. Heeft u een vraag voor ons?

Bekijk hier onze contactmogelijkheden >