Zelf in controle met Mijn FitForMe

Mijn FitForMe is de persoonlijke accountservice van FitForMe. Als u voor het eerst bestelt, vragen we of u een account aan wilt maken. Met zo’n account beschikt u namelijk over vele voordelen. Zo is bestellen in de toekomst sneller, omdat we al uw gegevens al hebben. Ook is het een handige plek om uw orderhistorie nog eens in te zien en krijgt u toegang tot exclusieve content.

Inloggen

Als u een account heeft aangemaakt, kunt u vanaf dat moment inloggen op Mijn FitForMe. Dit kunt u doen door bovenin de website te klikken op ‘Mijn FitForMe‘.

Wachtwoord vergeten?

Voer je e-mailadres in op de Mijn FitForMe-pagina om een eenmalig wachtwoord te ontvangen. U kunt dit wachtwoord gebruiken om in te loggen op uw account.

Alles onder controle

Op Mijn FitForMe kunt u eenvoudig uw gegevens en orderdetails wijzigen of aanpassen. Het overzicht van uw gegevens kunt u terugvinden onder ‘Mijn profiel’. Uw bestellingen kunt u terugvinden onder ‘Mijn Orders’.

Heeft u nog vragen?

Mocht u nog vragen hebben over Mijn FitForMe, neem dan contact op met ons FitForMe Team. Ook voor alle andere soorten vragen natuurlijk!