Dit Egg Muffin recept is helemaal het ei-nde!
Maak van uw Paasontbijt een eitje!
15 min bereidingstijd
20 min baktijd
6 personen
Ingrediënten:
Voor 6 stuks:
- 3 middelgroot eieren
- 100 ml magere melk (of plantaardig alternatief)
- Een hand baby spinazie
- 1 Tomaat
- 50 gram ham- of kipreepjes
- Peper/zout
- 80 gram FitForMe Pure Whey Eiwit naturel
Benodigdheden:
- 1 Silicone muffin/cupcake bakvorm
- 1 Kom
- 1 Garde
- 1 Keukenmes
- 1 Snijplank
- 1 Oven met ovenplaat, die op 200 graden kan bakken






Volg de stappen om dit makkelijke, heerlijke recept te maken:
1. Verwarm de oven voor op 200°C en zet de bakplaat in het midden.
2. Snij de tomaat in stukken en hak de baby spinazie fijn.
3. Klop de eieren in een kom en voeg geleidelijk de melk toe.
4. Breng het eimengsel op smaak met zout en peper.
5. Mix de 80 g FitForMe Pure Whey Eiwit door het mengsel totdat het glad is.
6. Verdeel de spinazie, tomaat en ham- of kipreepjes over de muffinvormpjes.
7. Vul elke muffinvorm tot 3/4 met het eimengsel.
8. Plaats de muffinvorm vervolgens in het midden van de oven voor ongeveer 20 minuten.