Actievoorwaarden Black Friday 2021

 

Wie organiseert deze actie?

Deze actie wordt georganiseerd door Fit For Me B.V. Weena 784, 18e etage, 3014 DA Rotterdam  (hierna “FitForMe”). Deze Actie geldt alleen in België.

 

Waarvoor gelden deze actievoorwaarden?

Deze actievoorwaarden gelden voor de actie “Black Friday 2021” (hierna “Actie”). Door mee te doen aan de Actie stem je in met deze actievoorwaarden.

 

Wat is de actieperiode?

De Actie loopt van 22 November t/m 29 November 2021.

 

Wat houdt de Actie in?

Bij aanschaf van een nieuw abonnement op Calcium Soft Chew met een termijn van 90 dagen wordt er eenmalig 1 maand gratis gegeven. Na het termijn van 90 dagen wordt het abonnement stilzwijgend verlengd.

De Actie is niet geldig in combinatie met eventueel andere geldende kortingen/acties.

De actiekorting kan niet achteraf, na het einde van de actieperiode, worden verkregen.

 

Wie kan er meedoen aan deze Actie?

Deelname aan de actie geldt voor bestaande en nieuwe klanten van FitForMe die nog geen abonnement op Calcium Soft Chew met een termijn van 90 dagen hebben aangeschaft. Je mag ook gebruik maken van deze Actie als een eerdere Calcium Soft Chew abonnement minimaal 3 maanden geleden is stopgezet.

 

Wat als ik een opmerking of klacht heb over de Actie?

Vragen, opmerkingen of klachten omtrent deze actievoorwaarden en/of deze Actie kan je indienen bij de klantenservice van FitForMe per mail naar [email protected] o.v.v. BLACKFRIDAY 2021.

 

En dan nog wat andere punten:

Wij besteden veel aandacht aan de organisatie van de Actie. Desondanks kan het voorkomen dat de informatie hierover niet volledig of onjuist is of dat wij de Actie en of actievoorwaarden moeten aanpassen of de Actie vroegtijdig moeten staken. Wij zijn hiervoor of voor enige andere schade voortvloeiend uit deze Actie, niet aansprakelijk.

Wij kunnen deelnemers diskwalificeren als wij van mening zijn dat de deelnemer niet volgens deze actievoorwaarden handelt of als de deelnemer zich op een andere manier frauduleus gedraagt. Als een bepaling uit deze actievoorwaarden nietig of vernietigbaar mocht zijn, dan heeft dit geen invloed op de andere bepalingen uit deze actievoorwaarden. Wij zullen die nietig of vernietigbare bepaling dan vervangen door een geldige bepaling.

Deze Actie en actievoorwaarden worden verder beheerst door Nederlands recht.